fbpx

Aanvullende Covid-19 maatregelen

Aanstaande zondag is het eindelijk zo ver: de eerste editie van de Maastricht Marathon en de derde editie van de Groene Loper Run. Na lang wachten en een aantal keer uitstel mogen we zondag dan toch van start, de aanhouder wint! Dank ook aan jou voor het vertrouwen en geduld.

Het zal niemand zijn ontgaan dat er evenementen worden afgelast en dat er veel te doen is over het oplopende aantal besmettingen en ziekenhuisopnamen. Als organisatie is ons door de overheid opgelegd dat wij nu extra maatregelen moeten treffen. De maatregelen en het acteren van de overheid is constant onderhevig aan verandering. Wij kunnen dan ook niet meer doen dan de huidige maatregelen volgen. Houd er rekening mee dat er wellicht nog wijzigingen komen, controleer daarvoor regelmatig je mailbox voor de laatste stand van zaken.

Uiteraard staat bij ons de veiligheid van deelnemers, vrijwilligers en personeel altijd voorop. Dit neemt niet weg dat wij van mening zijn dat sportbeoefening bijdraagt aan een gezonde levensstijl en dat dit voor iedereen vrij toegankelijk moet zijn. Omdat het evenement een vergunningsplichtig evenement is, zijn wij helaas gedwongen om bij registratie te vragen naar een geldige QR-code in combinatie met een legitimatiebewijs. Daarnaast roepen wij publiek op om tijdens het evenement 1,5 meter afstand te houden en te spreiden langs het parcours en bij de start- en finish locaties.

Registratie en QR procedure
Graag willen we je oproepen om vooraf op zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur jouw inschrijfbewijs op te komen ophalen. Hiermee voorkomen we drukte of rijen bij de registratietent. Mocht je niet op zaterdag kunnen komen, vragen we je op zondag zo vroeg mogelijk, vanaf 07.00 uur, je registratiebewijs op te komen halen. Eerst word je gecontroleerd op de QR code om vervolgens je startbewijs op te halen. Tijdens het evenement is het dragen van een mondkapje niet verplicht.

Wij rekenen op jouw begrip en kijken uit naar aanstaande zondag

Met sportieve groet,

Team Groene Loper Run Maastricht

nl_NLNederlands