fbpx

Laatste informatie Groene Loper Run Maastricht

Overmorgen, zondag 14 november is het dan eindelijk zover, de derde editie van de Groene Loper Run.

We zijn inmiddels uitverkocht op alle afstanden en dat betekent dat er géén daginschrijving mogelijk is.

Ophalen startnummer
Alleen jij kan je eigen startnummer ophalen. Samen met je QR-code (corona toegangsbewijs), de bevestigingsmail én je identiteitsbewijs, kun je op zaterdag 13 november tussen 13.00 en 17.00 uur óf op zondag 14 november tussen 7.00 en 12.00 uur het startnummer ophalen. Het startnummer haal je op bij de start en finish van de Groene Loper Run, dit is op het evenemententerrein van de Geusselt, Marathonweg 1 in Maastricht. Je auto parkeren kan bij het MVV-stadion. 

Belangrijke mededelingen
Een startbewijs kan niet worden overgedragen aan een andere deelnemer. Alleen een deelnemer zelf kan zijn/haar eigen startnummer ophalen. Alleen bij het ophalen van je startbewijs controleren we op je QR-code. Voor alle informatie over de wedstrijd, verwijzen we je graag naar de atletengids.


Aangescherpte coronamaatregelen
Op dit moment krijgen we veel vragen over het wel of niet doorgaan van de wedstrijd aankomende zondag. We begrijpen dat de aangekondigde persconferentie van morgen (vrijdag 12 november) veel vragen oproept. Echter, ook wij moeten als organisatie de persconferentie en de daarop volgende richtlijnen afwachten. Zodra er meer informatie bekend is, informeren wij jullie zo snel als mogelijk per mail en via onze social media kanalen.

nl_NLNederlands